Transport plannen

Bel +31 (0)318 59 15 23 om uw transport direct in te plannen

Downloads

Documenten, Vergunningen, Verklaringen

Contact

Heeft u een vraag?
Stuur een mail naar info@gertvlastuin.nl

Gert Vlastuin Transport

Van start gegaan in 1986 als eenmansbedrijf is Gert Vlastuin Transport uitgegroeid tot een internationaal operend bedrijf met meer dan 30 eenheden die dagelijks onderweg zijn. Getrainde chauffeurs, ‘jong’ materieel en uitgerust met de modernste communicatiemiddelen staan voor betrouwbaar en klantgericht handelen. Binnen de familie Vlastuin is transport en logistiek een vertrouwd aspect. Met hart en ziel, een transportondernemer puur sang, zo heeft Gert Vlastuin in Wekerom de basis gelegd voor een eigentijds transportbedrijf. Een transporteur met passie voor klanten en zijn vak.

Binnen onze onderneming willen wij bestaande en nieuwe klanten innovatieve logistieke oplossingen bieden die:

  • aantoonbaar meerwaarde opleveren
  • een hogere kwaliteit opleveren
  • kostenbesparend werken voor onze klanten
  • milieubewust zijn

Onze bedrijfsvoering is er continu op gericht onze kwaliteit te behouden en verder te verbeteren. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat uw vracht bij ons in goede handen is.

Waar u op kunt rekenen

Gert Vlastuin Transport stelt hoge eisen aan de uitstraling van het wagenpark, daarom wordt elke zaterdag het gehele wagenpark in onze eigen wasstraat gereinigd, zodat de chauffeurs trots de nieuwe week met een stralend schoongemaakte vrachtwagen de weg opgaan.

Voor het vervoer van grondstoffen is hygiëne ook een vereisten. Door onze “propere” aanpak kunt u erop rekenen dat wij dan ook het vervoer van uw goederen perfect verzorgen. De wil om onderscheidend bezig te zijn zorgt voor kwaliteit in elk detail.

Transportcondities

Met bekwame chauffeurs en vrijwel nieuwe wagens met alle mogelijke moderne communicatiemiddelen bieden wij u zekerheid. Daarnaast zijn uw goederen verzekerd conform de binnenlandse AVC condities en de buitenlandse CMR condities. Tot slot is ons bedrijf ook bekend met de RHP transportvoorwaarde voor potgrond en tuinturf, etc.