Transport plannen

Bel +31 (0)318 59 15 23 om uw transport direct in te plannen

Downloads

Documenten, Vergunningen, Verklaringen

Contact

Heeft u een vraag?
Stuur een mail naar info@gertvlastuin.nl

Compleet mesttransport voor alle soorten mest

Mesttransport is een vak apart. In ons geval is dat een vak waar wij in uitblinken. Gert Vlastuin Transport is een specialist in mesttransport- en distributie. Met onze tankopleggers transporteren wij drijfmest, mineralenconcentraat, Renure en vloeibaar afval voor de agrarische sector. Bovendien bieden wij mogelijkheden voor tankwagentransport voor industrie, weg- en waterbouw en infra.

Wij transporteren veilig en efficiënt en uiteraard conform de heersende protocollen. Onze tankopleggers zijn gemakkelijk te reinigen en voorzien van stuurbare assen waardoor ze zeer wendbaar zijn. Hierdoor kunnen onze tankopleggers ook prima manoeuvreren op kleinere boerenerven.

Full-service mesttransport

Bij Gert Vlastuin Transport kunt u niet enkel terecht voor transport van mest. Als intermediair kunnen wij bovendien bemiddelen in de afzet van meststoffen op verantwoorde wijze. Daarnaast kunnen wij een rol spelen bij het transporteren, verwerken, exporteren en aanwenden van mest.

Het is veelal wettelijk verplicht dat alle mest die aan- en afgevoerd wordt gewogen en bemonsterd. Om hierin te voorzien zijn alle mestopleggers uitgerust met fraudebestendige automatische bemonsteringsapparatuur die voldoet aan alle eisen. Onze monsternemers dragen zorg voor het correct uitvoeren van de werkzaamheden rondom de bemonstering.

Het wegen van de mest gebeurt in onze tankopleggers. Deze opleggers zijn allemaal uitgerust met een geijkt AGR/ GPS en een geijkt weegsysteem.

Transport van verschillende mestsoorten

Gert Vlastuin Transport kan zonder problemen alle soorten mest vervoeren. In onze tankwagens vervoeren wij alle mestsoorten die vloeibaar zijn, zoals drijfmest, mineralenconcentraat (mestcode 120), Renure en vloeibaar afval.

  • Drijfmest
  • Mineralenconcentraat (mestcode 120) /Renure
  • Vloeibaar afval

Drijfmesttransport

Bij Gert Vlastuin bent u aan het juiste adres voor transport van uw drijfmest,  daarnaast kunnen wij mest verwerken, door vloeibare mest te scheiden in een vaste en vloeibare fractie.

Drijfmest die u laat afvoeren door Gert Vlastuin Transport wordt uiteraard volgens de geldende normen gewogen en bemonsterd. Wij halen alle soorten drijfmest voor u op en zorgen voor een snelle afvoer en afhandeling. Voor het maken van een afspraak voor het transport van drijfmest belt u met onze planner op 0318-591523.

Transport van vloeibaar afval

Met onze tankwagens halen wij bij uw bedrijf vloeibaar afval op. Onder vloeibaar afval verstaan wij reststromen, voornamelijk uit de bio-industrie. 

Uiteraard zorgen wij daarbij voor een snelle afhandeling en ook voor de bemonstering en de weging van uw vloeibare afval. Onze chauffeurs zorgen ter plaatse voor een snelle afhandeling en zijn uiteraard in het bezit van alle nodige certificaten voor het verwerken van vloeibaar afval.

Voor meer informatie over het transport van vloeibaar afval en het maken van een afspraak belt u met 0318-591523.

 

Transport van mineralenconcentraat (mestcode 120) / kunstmestvervange en Renure

Met onze tankwagens zorgen wij voor het transport van mineralenconcentraat (mestcode 120) / kunstmestvervanger en Renure. Mineralenconcentraat (mestcode 120) ontstaat door mest te scheiden in dikke en dunne fractie. De dikke fractie wordt veelal exportwaardig gemaakt. De dunne fractie wordt door omgekeerde osmose gescheiden in loosbaar water en mineralenconcentraat (mestcode 120).  Een meststof met een gehalte van 7 tot 8 kilo stikstof en 8 tot 10 kilo kali en circa 0,5 kilo fosfaat per ton. Het is een prima vervanger voor kunstmest.

Renure is een verzamelnaam voor kunstmestvervangers en komt van ‘REcovered Nitrogen from manURE’. Het gaat dus om stikstofhoudende meststoffen die gewonnen worden uit dierlijke mest, of digestaat waar dierlijke mest voor is gebruikt. Onder Renure vallen onder andere mineralenconcentraat (mestcode 120), spuiwater uit indampinstallaties en dunne fractie van digestaat.

Gert Vlastuin Transport kan u altijd meer informatie geven over Renure en mineralenconcentraat (mestcode 120) en voorziet natuurlijk in het vervoer van deze producten. Voor vragen of het inplannen van transport belt u met  0318-591523.